Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Peli

Täällä siis pelataan.
Puhuminen "näin" tai -näin.
Roolin voi kirjoittaa yksikön ensimmäisessä tai toisessa muodossa, mieluiten menneessä muodossa mutta preesens käy myös.
Mahdollisimman pitkiä rooleja! :)
Laitathan roolin alkuun hahmon nimen ja lauman?

Vuodenaika on kevät.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: ihkuvauva

03.03.2019 00:40
Darya - Tri

Tummaturkki laski kuononsa lähelle lumista maata saadakseen mahdollisimman paljon hajusta irti. Hän oli vartiointi tehtävissään rajalla aamun rajakierroksella. Hän oli joutunut menemään yksin, kun kukaan muu ei ollut tullut mukaan. Moni piti enemmän päivä- tai iltavuoroista. Muutenkin Darya oli vielä aika nuori joten moni ei pitänyt tämän vähän amatöörimäisistä tavoista. Olihan hän saattanut koulutuksensa kunnialla loppuun, mutta ei hän silti ollut mikään konkari vielä. Mutta Darya tosin piti myös siitä, kun sai hoitaa hommia itse. Sai tehdä asiat miten halusi eikä kukaan ollut arvostelemassa. Keskittyminenkään ei herpaantuisi jos ei ollut ketään kenen kanssa rupatella.
Hajujälki oli aika vanha, joten oli vaikea tietää minkä jättämä se oli. Todennäköisesti jänis tai muu riistaeläin. Mutta Darya oli nyt vahtimassa eikä metsästämässä, ja jänis oli laukkonut tästä ajat sitten. Tumma narttu päätti siis jatkaa matkaansa rajan varressa kulkien ja katselleen ympärilleen huolellisesti, mutta unohtaen ehkä käyttää haju- ja kuuloaistiaan samalla, joten jonkun olisi helppo vaikka säikäyttää hänet läheisestä pusikosta nyt.

©2019 sobaka - suntuubi.com